Ben je graag buiten, heb jij een grote dosis technisch inzicht en zoek jij uitdaging in je werk? Reageer dan!
 
Wat ga je doen?
Als facilitair medewerker houd je zicht op orde en netheid, alsmede technische staat van de gebouwen, de inventaris, het terrein en de bootverhuur. Je verricht onderhouds- en reparatiewerkzaamheden waarbij je rekening houd met de (technische) onderhoudsvoorschriften en –afspraken. Administratieve gegevens die samenhangen met de te verrichten technische taken leg jij vast.

Je signaleert (ver)storingen en registreert meldingen en klachten. Je bewaakt de afhandeling van de klachten en storingen en je verhelpt of repareert zelf minder complexe gebreken aan de gebouwen en installaties. Hiervoor komt jouw kennis op gebied van werktuigbouwkundig, electro- en bouwtechniek goed van pas. Je verstrekt informatie aan medewerkers over het doel, de doorlooptijden e.d. van de werkzaamheden die plaatsvinden

Klachten van complexere technische aard zet je door en je meldt (ad hoc) situaties. Als onderhoud wordt uitbesteed dan regisseer je dit. Ook de vloot, bestaande uit 20 fluisterboten en 2 ponten, wordt door jou geregisseerd op het gebied van onderhoud.
Van de uitbestede diensten houd je logboeken en keuringen bij zoals van de trappen, boten, elektrische apparatuur, alarminstallatie en de klimaatbeheersing.

Daarnaast verricht je ook ondersteunende werkzaamheden. Je beheert de keukenvoorraad en de voorraad schoonmaakmiddelen. Als er goederen afgeleverd worden zorg jij voor ontvangst en de logistiek.  
Je organiseert trainingen, neemt deel aan de BHV-organisatie en zorgt dat de RI&E up-to-date blijft. Jij zorgt ervoor dat de actiepunten in de RI&E worden opgepakt en uitgevoerd.
Je beheert de sleutels en alarmen in en rondom het Biesboschcentrum.
Je verricht schoonmaakwerkzaamheden of controleert de schoonmaak door derden. Ook verricht je werkzaamheden in het buitengebied, de Biesbosch, ter bevordering van toegankelijkheid paden en looproutes.
 
Wat neem je mee?
 • MBO werk- en denkniveau (technische richting) met kennis en ervaring op het werkterrein;
 • Werkervaring binnen een onderhoudsfunctie is een pré;
 • Kennis van en ervaring met technisch beheer en oplossen van storingen
 • Je bent proactief en zelfredzaam
 • In het bezit van rijbewijs B is grote pré.
 • Bij voorkeur in het bezit zijn van een BHV-certificaat of bereid zijn dit te halen.
Waar kom je te werken?
Het Biesboschcentrum Dordrecht is onderdeel van de gemeente Dordrecht en valt onder het Cluster Publieksaccommodaties (evenals Duurzaamheidscentrum Weizigt, Essenhof, Sportbedrijf, Parkeren en Vastgoed). Jaarlijks ontvangt het Biesboschcentrum 120.000 bezoekers, in het gebied zijn dat 400.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.  

Het Biesboschcentrum is deze zomer geheel vernieuwd en er is een nieuwe educatieve tentoonstelling gerealiseerd die gratis toegankelijk is. Daarnaast biedt het Biesboschcentrum excursies aan, worden fluisterboten en kano's verhuurd en is er een rondvaartboot (40 personen) aanwezig. In het centrum is een informatiebalie en Groenwinkel aanwezig. En in de directe omgeving zijn diverse educatieve terreinen, zoals het BeverBos en het Griendpad. Er worden lessen gegeven aan scholen uit het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Doelstelling is educatie te professionaliseren en uit te breiden, zodat iedere klas van een Dordtse basisschool jaarlijks een bezoek brengt aan de Biesbosch. In het gebouw is ook horeca (Biesboschcafé) aanwezig en het verhuurloket van het Klimbos. Beide functies worden uitgevoerd door een commerciële exploitant.

Het team
Bij het Biesboschcentrum Dordrecht is een klein team werkzaam van 10 medewerkers. Jij gaat samenwerken met een part-time collega.
 
Wat bieden we jou?
Een verantwoordelijke, veelzijdige en uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving waarin alle ruimte is voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Hierbij werk je samen met enthousiaste collega’s
Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.  Afhankelijk van je profiel/ervaring en (desgevraagd) referenties wordt een direct vast dienstverband niet uitgesloten. Daarnaast kun je rekenen op:
 • een bruto maandsalaris van maximaal € 2.765,- (schaal 5, CAO gemeenten)
 • opleidingsmogelijkheden om te blijven groeien in je vak;
 • een laptop, telefoon en/of iPad;
 • een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Dit budget mag je bijvoorbeeld inzetten voor:
  • extra verlofdagen
  • een fietsregeling
  • het inkopen van extra pensioen
  • de contributie van je sportvereniging
 • Woon-werk reiskostenvergoeding. Reis je met het openbaar vervoer? Dan krijg je deze kosten 100% vergoed;
 • Ouderschapsverlof;
 • pensioenregeling bij ABP;
 • Collectieve premiekorting bij zorgverzekeraars IZA, Menzis of CZ;
 • Een werkgeversbijdrage voor tegemoetkoming in de zorgverzekering;
Reageren of meer weten?
Enthousiast geworden? Solliciteer dan gelijk via de sollicitatiebutton. Wil je nog meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Leo Bas, Teamleider, via telefoonnummer 0613453955.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.