• Servicemedewerker A (Groenonderhoud en Dierverzorging)

    76321I 36 uurI Schaal 05

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het openbaar groen binnen de gemeente Dordrecht. Dit doe je met verschillend handgereedschap zoals een bosmaaier, schoffel, kantensteker, heggenschaar en/of bladblazer. Je werkt altijd samen met een collega.
Tijdens je werkzaamheden begeleidt je ook medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en je leidt ze op binnen jouw vakgebied.

Je verzorgt en voert de dieren die in verschillende stadsparken binnen de gemeente leven. Hierbij moet je denken aan herten, ganzen, schapen en koeien. Deze verzorging doe je samen met  andere collega's. De dieren moeten ook in het weekend verzorgt en gevoerd worden zodat om de paar weken ook een weekendrooster draait.

Daarnaast kan je incidenteel ingezet worden om andere (uitvoerende) werkzaamheden in diverse taakvelden te verrichten, zoals assisteren bij vloedschottencontrole, rampenbestrijding en calamiteiten.
 
Wat neem je mee?
  • Je beschikt minimaal over een hoveniersdiploma VMBO niveau 4;
  • Rijbewijs B (E);
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Goede contactuele vaardigheden;
  • Je hebt een goede plantenkennis;
  • Ervaring met het begeleiden van leerlingen/medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt.
  • Eventueel diploma dierverzorging of bereidheid dit te gaan halen;


Je bent flexibel, integer, zelfstandig en houdt van aanpakken. Je hebt ervaring met servicegericht werken en je staat ervoor open om nieuwe dingen te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Je hebt ervaring in het samenwerken met inwoners.

We verwachten dat je aandacht hebt voor kwaliteit en resultaat. Je hebt verder een proactieve houding en neemt initiatieven. Je kan goed samen werken in een team en daarnaast kan je ook zelfstandig werken. Je zorgt voor samenhang in werk en tijd en overlegt hierover met de opzichter. Je kunt eventuele risico’s met betrekking tot uit te voeren werkzaamheden goed inschatten en overlegt hierover met de opzichter.
 
Waar kom je te werken?
Bij team Wijkonderhoud staat de gemeentelijke dienstverlening en samenwerking met de inwoners, verenigingen, instellingen en bedrijven in de gemeente Dordrecht centraal. Wij verwachten van onze medewerkers een positieve houding om, daar waar mogelijk, met de genoemde doelgroepen intensief samen te werken
 
Wijkonderhoud zorgt voor het dagelijks onderhoud van wegen, openbaar groen en bomen. Bij de invulling van vacatures zijn 4 kerncompetenties belangrijk: samenwerken, flexibiliteit, werkbegeleiding en resultaatgerichtheid.
 
Wat bieden we jou?
Het salaris bedraagt maximaal € 2.765,- bruto per maand (functieschaal 5). Je inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring. Als je nog niet in bezit ben van een diploma dierverzorging dan zullen wij deze voor jou bekostenen.

Wij zijn een moderne werkgever. Jij krijgt bij ons uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van flexibele werktijden, pensioen, verlofregelingen, reiskosten en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen. Hier vind je al onze arbeidsvoorwaarden.
 
Reageren of meer weten?
Je kunt direct online solliciteren. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Karel Rozemeijer, teamleider Wijkonderhoud (06 44035820).